Yhdessä.

Monikanavaista markkinointiviestintää

Nimitystiedote: Mainostoimisto Jabadabaduun toimitusjohtajaksi Janne Siljamäki

Janne Siljamäki on nimitetty Mainostoimisto Jabadabaduun (Jappis Oy) toimitusjohtajaksi 19. elokuuta alkaen. Ensi vuonna 30-vuotisjuhlaansa viettävä Jabadabaduu on monikanavaisen markkinointiviestinnän osaaja, jolla on toimipaikat Porissa, Turussa ja Raumalla. 

Janne Siljamäellä on pitkäaikainen kokemus media-alan markkinoinnista ja myynnistä Suomen suurimmissa mediataloissa, kuten TS-yhtymä Oy, Sanoma Oyj ja Keski-Suomalainen Oyj. Viimeksi hän on toiminut Medialiigan toimitusjohtajana. 

– On upeaa päästä kehittämään Jabadabaduuta yhdessä osaavan, sitoutuneen ja ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa. Odotan myös innolla, että pääsen auttamaan sekä nykyisiä että uusia Jabadabaduun asiakkaita heidän omassa bisneksessään tuloksellisen mainonnan keinoin. Tärkein tehtävämme on luoda menestystä asiakkaillemme, tiivistää Janne Siljamäki. 

Niin media-alalla kuin mainostoimistossakin on Siljamäen mukaan oleellista ymmärtää asiakkaan tarpeet. 

– Vain sitä kautta voimme tuottaa asiakkaan liiketoimintaan selkeää lisäarvoa ja taloudellista tulosta. Jabadabaduulla on jo nyt laaja ja kiinnostava asiakaskunta. Meillä on hyvää tarjottavaa, näen paljon uutta potentiaalia toimialueemme yrityksissä. 

Kokemuksellaan hän tuo Jabadabaduuhun myös alan kehittyvien trendien osaamista.

– Tavoitteeni on auttaa sekä asiakkaitamme että omaa yritystämme pysymään aallon harjalla. Tulen myös aktiivisesti kehittämään palveluamme ja lisäämään tunnettuuttamme entisestään, lupaa uusi toimitusjohtaja.

---

Lisätiedot: Janne Siljamäki, p. 0400 995 609, janne.siljamaki@jabadabaduu.fi 

---

Jabadabaduu on vuonna 1990 perustettu monikanavainen markkinointiviestintätoimisto, joka työllistää tällä hetkellä 15 henkilöä Porissa, Turussa ja Raumalla. Jabadabaduu on osa Mediatakojat-konsernia, johon kuuluvat lisäksi paikalliset radiot Radio Pori, Radio Mikkeli ja Auran Aallot Turussa sekä Hitmix Kuopio ja Jyväskylä. Mediatakojat tekee valtakunnallista yhteistyötä Helmiradion kanssa useilla eri paikkakunnilla.

YHDESSÄ.

Monikanavaista markkinointiviestintää