Yhdessä.

Monikanavaista markkinointiviestintää

FC TPS ja Jabadabaduu yhteistyöhön

FC TPS ja mainostoimisto Jabadabaduu ovat sopineet monivuotisesta markkinointiyhteistyöstä. Yhteistyömme näkyy jo tulevalla Veikkausliigan kaudella FC TPS:n uudistuneena visuaalisena ilmeenä ja monipuolisena brändimarkkinointina. Suunnittelemme ja toteutamme yhdessä seuran kanssa myös erilaisia kampanjoita.

– On hienoa aloittaa yhteistyö perinteikkään turkulaisen jalkapalloseuran kanssa Jabadabaduun 30. toimintavuotena 2020. Yksi toimintamme uusista painopistealueista on juuri urheilumarkkinoinnin kehittäminen, sen vienti uudelle tasolle. Urheiluseurahan on myös media ja yritykset hakevat yhteistyöstä liiketaloudellisia hyötyjä entistä enemmän myös siitä näkokulmasta, kertoo Jabadabaduun toimitusjohtaja Janne Siljamäki.

– Tarvitsimme joustavaa, osaavaa ja luovaa mainostoimistoa oman myyntimme, markkinointimme ja viestintämme tueksi. Jabadabaduussa on jo entuudestaan vahvaa osaamista urheilumarkkinoinnista, joten puhuimme samaa kieltä alusta alkaen. Yhteistyö on lähtenyt jo käytännön tasolla hyvin liikkeelle ja olemme todella tyytyväisiä esimerkiksi uuteen visuaaliseen ilmeeseemme, TPS jalkapallon tapahtumapäällikkö Janne Kytölä kiittelee

Turun Palloseura eli TPS on vuonna 1922 perustettu turkulainen jalkapalloseura. Miesten edustusjoukke pelaa Suomen korkeimmalla sarjatasolla Veikkausliigassa. Ensimmäinen Suomen mestaruus tuli vuonna 1928. Sittemmin mestaruuksia on tullut kaikkiaan kahdeksan. Cup-mestaruuksia TPS on voittanut kolme. 90-vuotisen toimintansa aikana seurasta on muodostunut keskeinen urheiluelämän vaikuttaja, joka kuuluu kiinteänä osana Turkuun ja turkulaisuuteen.

Lisätietoja TPS jalkapallosta: https://fc.tps.fi/fi

YHDESSÄ.

Monikanavaista markkinointiviestintää